júl
4

Első olvasásra meghökkentőnek tűnhet a cím, pedig egyáltalán nem az.

Ugyanis a DXN cégnek ez akár a mottója is lehetne.

A cég híres egészséges kávéja, ganoderma gombából és kiváló minőségű brazil kávébabból készült feketéje valóban egyszerre élvezeti cikk, valamint a szervezetre helyreállító hatással rendelkező készítmény is, és mindezek tetejében kiváló keresetkiegészítő vagy épp karrierépítő lehetőség is.

A többféle kávé és tea mellett kapható a ganoderma gomba kivonatával készült kakaóital, valamint cukorkák, de ugyanúgy a termékcsaládhoz tartoznak a magas tisztaságú, igen jó minőségű kozmetikumok és fogkrém is, ezen kívül Cordyceps készítmények, amelyek az immunrendszert erősítik, támogatják, valamint elsősorban a szív- és érrendszeri problémákra vannak igen jó hatással. A Cordyceps-et ezen kívül jól ismerhetik a testépítők és sportolók is, tehát számukra is igen előnyös a fogyasztása. A táplálékkiegészítő családhoz tartoznak továbbá az RG és a GL kapszulák is, amelyeknek elsősorban igen jó közérzetjavító hatásuk van, ezen kívül igen gazdagok vitaminokban és ásványi anyagokban. Részletesebb termékleírások, ismertető és árak találhatók a www.szneani.dxn.hu     weboldalon, ugyanitt lehetséges regisztrálni is, ha az ajánlat megnyerte tetszését.

Az üzleti oldalt illetően: kétféle belépési módot kínál a cég:

1./ törzsvásárlói, illetve

2./ üzletpartneri státuszt.

A törzsvásárlói státuszt inkább azoknak ajánljuk, akik nem szeretnének csoportot építeni, csak a termékeket fogyasztanák, míg az üzletpartneri státuszt inkább azoknak, akik a DXN-ben saját karriert szeretnének.

Belépéskor egyszeri 2500 ft. adminisztrációs költség van, amelyért az új belépő egy exkluzív mappát kap a teljes üzlet bemutatásával, termékleírásokkal, részletes marketingleírásokkal, jutaléktáblázatokkal. Terméket vásárolni nem "kötelező", de mód van természetesen a kipróbálásra.

További kérdésekkel a megadott elérhetőségeken várom / várunk szeretettel minden kedves Érdeklődőt.

Még egyszer a weboldal:

 

http://www.szneani.dxn.hu  

 

 

                                    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása