júl
1

Üdvözlöm / üdvözöllek sok szeretettel!

Szénásiné Tasnádi ANi vagyok, másfél évtizede foglalkozom általában üzlettel, - elsősorban mlm-es formában, de nem kizárólag.

Az eltelt évek alatt igyekeztem lépést tartani a mindenkori kihívásokkal, korral, trendekkel, és fél szemmel most is ezt csinálom. A másik fél szememmel pedig - megmaradtam embernek, és nem utolsó sorban (megközelíthető, barátságos) egyéniségnek / személynek.

Vallom, hogy a világon minden a kapcsolatokra épül, - és a kapcsolatok saját magunkon belül kezdődnek - tehát ha magunkkal nem ápolunk egy legalább relatíve jó, kiegyensúlyozott kontaktust, akkor az másokkal sem fog menni, hosszabb távon legalább is biztos, hogy nem.

Mert kilátszik a virtuális lóláb... Vagyis hogy nem érdekel, ki vagy, nem érdekel, mik az igényeid, csak az érdekel, hogy én jól járjak... Biztosan ismerős sokaknak az érzés. Nem csúcs, mint a Cola, de nem is kellemes.

Lényeg, hogy ha hosszú távon akarsz biztos egzisztenciát magadnak, akkor figyelned kell a belső és külső jelzésekre is folyamatosan, - képben kell lenned elég sok mindennel. És ez egyrészt sok-sok idő, másrészt sok-sok energia, koncentráció.

"Az élet nem habostorta" - mondja néhányszor Virág elvtárs a Tanú című klasszikus magyar filmben (aki még nem látta, nézze meg okvetlenül, nagyon tanulságos, és bizonyos szempontból a mai napig elég aktuális, - sajnos!), és én csatlakozom hozzá, viszont ugyanakkor szeretném azt is kihangsúlyozni, hogy nem lehet egy életen át lábujjhegyen futni (kínai bölcsesség). Tehát időnként minden kétségünk ellenére is nagyot kell lépni, - kockáztatni. "Aki nem játszik, az nem is nyer!" - Igaz, mit mondjak...

Nem akarom szaporítani a szót, nem is ezért kattintott(ál) erre az oldalra, hanem, gondolom, mert érdekel, mit tudok én ajánlani, személy szerint Önnek / Neked.

Igyekszem minden olyan üzlettel részletesen, a lehető legkorrektebbül foglalkozni ezen a blogon keresztül, amelyben a mai napig fantáziát látok. Itt jegyezném meg, válogatott keresetkiegészítési forrásokról van szó, olyanokról, amelyekben többet láttam, mint csak pénzt és előbbre jutási lehetőséget. Magyarán: többé-kevésbé "testhez állónak" is érzem a mai napig. Mert csak ilyenekkel foglalkozom. Divatból nem lépek be sehová, kétségbeesésből még kevésbé, - ez ugyanis a két legrosszabb motiváció, ami az üzleti életben létezik, és amelyik szinte automatikusan borítékolja a kudarcot, vagy (rosszabb esetben) a kudarcok sorozatát...

 

Tehát: tengerre / szerencsére fel!

Kívánok ezúton is minden kedves Látogatómnak minden létező jókat, és mielőbbi vastag pénztárcát, masszív bankszámlát - vagy amit magának kíván még ehhez:

tisztelettel, szeretettel:

 

Szénásiné ANi

üzletépítő / tanácsadó.

 

 

 

 

 

süti beállítások módosítása